Informacije na tej spletni strani so namenjene izklju─Źno za izobra┼żevalne namene. Nasvet, ideje in mnenja, izra┼żeni na spletnem mestu, ne smejo slu┼żiti kot nadomestilo za pristen nasvet zdravstvenega delavca.
─îeprav so avtorji in zalo┼żniki ─Źim bolj prizadevali, da so informacije na tej spletni strani to─Źne, je narava znanstvene teorije in analize dodatkov nihanje in spremembe. Tako ne moremo zagotoviti popolne to─Źnosti dejstev, ki so vklju─Źene na tej spletni strani.

Zato avtorji in zalo┼żniki te spletne strani ne bi smeli biti odgovorni za kakr┼íno koli izpu┼í─Źeno, nepopolno ali datirano gradivo.

Poleg tega avtorji na tej spletni strani ne bodo odgovorni za situacije, v katerih bralec dobi razli─Źne rezultate od uporabe kemikalije, kot je bilo prikazano v vodnikih. Ker zunanja spremenljivka in posamezni dejavniki lahko pogosto spremenijo u─Źinkovitost kateregakoli dodatka, se rezultati lahko razlikujejo.

Izjava o odgovornosti:

Pri branju te spletne strani prevzemate vsa tveganja, povezana z uporabo nasvetov, podatkov in predlogov, s popolnim razumevanjem, da ste izklju─Źno odgovorni za vse, kar se lahko zgodi, ─Źe jih te informacije uporabite na kakr┼íen koli na─Źin, ne glede na va┼ío interpretacijo nasveta.

Spletna stran: pravna izjava o odgovornosti in izjava o odgovornosti

Spletno mesto je spletno mesto, ki nudi celovite analize, vodnike in preglede za najbolj priljubljene dodatke, ki se tr┼żijo po vsem svetu. Zaradi pove─Źane porabe in tveganja za porabo dodatkov v letu 2018 je postalo pomembno, da kot organizacija jasno opredelimo na┼ía pravna stali┼í─Źa, obveznosti in obveznosti.

Narava poslovanja, v kateri ┼żivimo, izobra┼żevanja ljudi zahteva, da na┼íi bralci ne razumejo samo tega, kaj po─Źnemo, temve─Ź tudi, kako se ta dol┼żnost ujema z ve─Źjim obsegom ameri┼íkega in mednarodnega prava kot celote. V tem priro─Źniku bodo predstavljene pravne obveznosti, izjave in obvez