Politika sponzorjev spletnega mesta

Spletna stran ceni dejstvo, da imajo potro┼íni┼íke dru┼żbe pomemben vpliv na zdravje potro┼ínikov. Sponzorstvo spletnega mesta je v obliki ogla┼íevanja, kar omogo─Źa spletno stran, da svojim bralcem zagotovi informativno in relevantno vsebino brezpla─Źno.

Spletna stran se osredoto─Źa le na to, da svojim sponzorjem ponudi prilo┼żnosti za tr┼żenje svojih izdelkov in storitev potro┼ínikom.

Cilj mre┼że je ustvariti platformo, ki jo bralci lahko uporabijo, da se same pooblasti. Sponzorska politika omogo─Źa, da se mre┼ża ┼íe naprej razvija in ┼íiri. Izobra┼żevalne vsebine, ki jih najdete na spletni strani, izobra┼żujejo bralce, ki jim omogo─Źajo informirano zdravje in ┼żivljenje.

Spletna stran govori o razli─Źnih temah, vklju─Źno s telesno dejavnostjo, zdravo prehrano, varnostjo in prepre─Źevanjem ter blaginjo. Mre┼ża svojim bralcem nudi tudi nasvete o tem, kako dose─Źi uravnote┼żen in zdrav na─Źin ┼żivljenja.

Cilji spletnega mesta

Cilj mre┼że je izbolj┼íati zdravje bralcev z vsega sveta, tako da jim zagotavlja izobra┼żevalne vsebine o zdravju.
Spletna stran se osredoto─Źa na razvoj zanesljivih in ustreznih materialov in orodij za zdravje. Izobra┼żevalne vsebine morajo temeljiti na dejstvih, nedavnem raziskovalnem delu in zdravstveni statistiki.
Mre┼ża se osredoto─Źa tudi na po┼íiljanje pozitivnih zdravstvenih sporo─Źil svojim bralcem.

Uredniška politika in razvoj vsebin

V skladu s politiko omre┼żja vsebine pisno in preverijo kvalificirani uredniki kadarkoli.

Razkritje odškodnine za partnerske strani

Razkritje velja za spletno mesto mre┼że, vklju─Źno z mobilnimi in spletnimi razli─Źicami spletnih mest spletnega mesta, vendar ne omejeno nanje. Razkritje je zagotovljeno, da pomaga razkriti finan─Źni odnos mre┼że s svojimi podru┼żnicami, sponzorji, ogla┼íevalci in drugimi tretjimi osebami, ki se pojavijo na spletni strani.

Nekateri ─Źlanki na spletni strani so povezani z dolo─Źenimi storitvami in viri, ki se osredoto─Źajo na gradnjo in promocijo blagovnih znamk in izdelkov. Mre┼ża spada v posamezne izbrane partnerske programe. To naredi provizijo, ko se bralec odlo─Źi za nakup preko podru┼żni─Źnih povezav. Spletna stran v celoti razkriva svoj odnos z ogla┼íevalci in bralcem zagotavlja, da kakr┼ína koli finan─Źna spodbuda ne vpliva na objavo izdelka ali storitve.

Pridru┼żene stranke se lahko kadarkoli spremenijo, ─Źe meni, da je potrebno. Bralci lahko na spletno mesto posredujejo vsa vpra┼íanja, pripombe ali skrbi prek spletnega obrazca. Uporabniki lahko postavijo vpra┼íanja tudi pred nakupom preko povezanih povezav, ki so na voljo na spletnem mestu.

Bralcem svetujemo, da ne uporabijo informacij na spletni strani kot nadomestek za strokovno zdravni┼íko pomo─Ź ali zdravljenje za kakr┼íno koli zdravstveno stanje. Informacije na spletnem mestu se ne smejo uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih te┼żav brez posvetovanja s kvalificiranim zdravstvenim strokovnjakom.